Heb jij last van stress, nare gedachten of bijvoorbeeld een somber gevoel? School, werk, ouders, vrienden, er wordt soms veel van je gevraagd. En soms ben je het zelf die hoge verwachtingen heeft. Het kan dan wel eens teveel worden. Merk jij dat je steeds meer vast lijkt te lopen en dat je er alleen niet uitkomt? Dan kan het goed zijn om hulp te zoeken. Ik help je graag verder.

Ik ben psycholoog en jongerentherapeut. In mijn werk vind ik het belangrijk om de ander te respecteren zoals diegene is. Wanneer je iets naars hebt meegemaakt of ergens mee worstelt, kan het fijn en helpend zijn om je verhaal aan een buitenstaander te vertellen. Ik denk graag mee hoe jij je weer beter kan gaan voelen. We zoeken naar oplossingen die bij jou en jouw situatie passen.

Als je bij me komt gaan we samen kijken wat er aan de hand is. Ik help je om wat afstand te nemen van jouw problemen waardoor je beter zicht krijgt op wat er speelt en je meer mogelijkheden kunt gaan zien om je probleem aan te pakken. Hoewel praten heel fijn kan zijn is het niet altijd en niet voor iedereen de beste manier om verder te komen. Soms kun je door praten ook erg 'in je hoofd' komen te zitten. Daarom maak ik ook vaak gebruik van andere technieken die je dichter bij je gevoel kunnen brengen en inzicht kunnen geven in wat voor jou belangrijk is. Wanneer je veel spanningen hebt gaan deze zich vaak vastzetten in je lichaam. Het kan dan heel fijn zijn als je goed leert voelen, zodat je deze spanningen los kunt gaan laten. Wanneer je goed leert ontspannen zal je je sterker gaan voelen en beter gaan slapen. Door middel van oefeningen kan je leren ontspannen. Uiteraard in het tempo en op een manier die bij jou past.

Heb je nog vragen, wil je nog iets weten over mij of de werkwijze? Neem gerust contact met me op! Je kunt me ook appen of bellen (0631504963).